DE CE

Hotel ohma

Dacă vrei să trăiești sentimentul confortului și al intimității de acasă, dar și ocazia de a socializa într-un cadru verde, natural și sănătos, noi suntem oaza ta de tihnă și spațiu.

Dacă ești trecător, bucură-te de un strop de statornicie și oprește pe la noi! Te asigurăm că vei experimenta ceva diferit față de ceea ce ai trăit până acum.

Fondat în 1994, domeniul se întinde pe o suprafață de 3 hectare și le oferă oaspeților săi o locație ideală pentru relaxare și tihnă în inima naturii, pentru organizarea de evenimente private sau corporate, precum și pentru activități în aer liber.

Cu timpul, ne-am însușit o familie întreagă de trenduri în turism. Astăzi, găzduim comunități noi – iubitori de natură, ospitalieri în devenire și iubitori de adrenalină. Pentru fiecare dintre ei, hotel ohma – Casa Viorel înseamnă facilitarea unui spațiu adaptat căutărilor personale.

În 2021, Casa Viorel și Academia ohma (One Hotel Management Academy) by winsedswiss au fuzionat pentru a reuni, sub același acoperiș, așteptările înalte ale oaspeților noștri cu profesionalismul elvețian și cunoștințele unice ale specialiștilor noștri în management hotelier.

Ne-ai vizitat deja? Poate ai savurat cafeaua de dimineață pe terasa camerei dintre brazi?
Părerea ta contează pentru noi și viitorii noștri oaspeți! Te invităm să împărtășești experiența ta pe canalele noastre de social media!

Acceptăm plata cu tichete de vacanță

This will close in 0 seconds