Restaurant

cu vedere spre munte

Dimineața, vă așteptăm cu un mic dejun sănătos și bogat, care vă va încânta papilele gustative și vă va oferi energia necesară pentru o zi plină de activități. Selectăm cu grijă ingrediente românești proaspete de la producătorii noștri locali, pentru a vă oferi cele mai autentice și delicioase preparate.

Hotel ohma

Meniu Restaurant

Pe timpul serii, vă invităm să savurați o cină gourmet într-o atmosferă relaxantă. Meniul nostru variat, pregătit cu măiestrie de talentatul Chef Ernesto, vă va răsfăța cu arome rafinate și combinații inedite. Vom pune la dispoziție opțiuni adecvate oricărui gust și preferințe alimentare, iar personalul nostru amabil și calificat va fi întotdeauna acolo pentru a vă oferi recomandări și a asigura că experiența dumneavoastră culinară este una deosebită.

În plus, suntem mândri să sprijinim producătorii locali, deoarece credem în promovarea ingredientelor autentice și sustenabile. Astfel, prin alegerile noastre culinare, ne implicăm în comunitatea noastră și contribuim la dezvoltarea sectorului alimentar local.

Vă așteptăm cu brațele deschise la restaurantul nostru, unde suntem dedicați să vă oferim o experiență culinară de neuitat. Indiferent dacă sunteți oaspeți ai hotelului nostru sau doar doriți să ne vizitați pentru a gusta din deliciile noastre, vă promitem că veți pleca cu amintiri pline de gust și satisfacție.

Ne-ai vizitat deja? Poate ai luat masa la restaurantul nostru sau ai savurat cafeaua de dimineață pe terasa camerei dintre brazi?
Părerea ta contează pentru noi și viitorii noștri oaspeți! Te invităm să împărtășești experiența ta pe canalele noastre de social media!

Acceptăm plata cu tichete de vacanță